Ons verhaal

Different Doors is totaalaanbieder en specialist in garage- en bedrijfsdeuren. Wat voor type deur u ook zoekt, Different Doors produceert uw bedrijfsdeuren geheel op maat en naar uw wens. Na jarenlange ervaring kent Different Doors de fijne kneepjes van het vak en kunnen onze adviseurs u voorzien van gedegen, persoonlijk advies.

Niet zomaar ‘Different Doors’

Different Doors doet zijn naam eer aan. Met de focus op kwaliteit, klantgerichtheid en service bieden wij deuren met een onbegrensd scala aan ontwerp- en inbouwmogelijkheden. Door de talrijke keuzemogelijkheden op het gebied van materiaal, isolatie, veiligheid, uitstraling en toepassingen onderscheidt Different Doors zich van andere garagedeuren en aanbieders.

Kiest u voor Different Doors, dan kiest u voor:

  • Persoonlijk advies en maatwerk.
  • Tal van mogelijkheden.
  • Kwaliteit en vakmanschap.
  • Uitstekende service, reparatie en onderhoud.

Dankzij productie in eigen beheer weten wij kwaliteit en snelle levertijden te waarborgen en de meest uitdagende wensen te realiseren. Different Doors werkt met eigen vakkundige montageteams met oog voor detail en weet zo een perfecte montage, installatie en afwerking te garanderen.

Kwaliteit & Service

Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen én plaatsing door onze eigen vakkundige montageteams, durven wij u kwaliteit en een lange levensduur te garanderen. Mocht er zich toch een probleem voordoen, dan zorgen wij ervoor dat dit spoedig wordt opgelost. Wij hebben eigen vakbekwame servicemonteurs in dienst,  die dagelijks op pad zijn voor het uitvoeren van reparatie, onderhoud en het verhelpen van eventuele storingen.

Kwaliteit gaat verder dan het leveren van goede, solide en mooie deuren. Kwaliteit betekent ook een uitstekende service, werken volgens afspraak en klaar staan voor de klant. Dat weten we bij Different Doors maar al te goed. Bedrijfsdeuren dienen te allen tijde goed te functioneren. In geval van nood staan wij 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Garantie

Different Doors biedt u één jaar All-In garantie op alle bedrijfsdeuren. Dat betekent dat eventuele problemen, schade of slijtage (uiteraard bij normaal gebruik) kosteloos door Different Doors wordt opgelost. Meer weten over garantie en service van Different Doors? » Garantie bedrijven

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000