Garagedeuren

Naar wat voor garagedeur u ook op zoek bent, Different Doors helpt u graag vooruit. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen diverse typen garagedeuren:

  • Openslaande garagedeuren
  • Elektrische garagedeuren
  • Zijwaartse garagedeuren
  • Bijzondere, maatwerk garagedeuren

Alle soorten garagedeuren zijn leverbaar als onderhoudsvrije deur en bovendien als houten garagedeur. Of u nu op zoek bent naar een garagedeur met een moderne, landelijke of klassieke uitstraling, Different Doors realiseert uw garagedeur naar wens.

Op maat gemaakte garagedeuren

Alle garagedeuren van Different Doors worden geheel op maat geproduceerd. Dat betekent niet alleen dat we de juiste deur hebben voor elke inbouwsituatie. Het betekent ook dat u volop keuzevrijheid heeft in het ontwerp van uw deur. Met diverse materialen, kleuren, panelen en glassoorten creëren we samen met u een deur die écht naar uw wens is en die past bij de uitstraling van uw woning. Bovendien kunt u desgewenst kiezen voor extra isolatie en/of diverse veiligheidsopties.

Service van Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van uw garagedeur is een plezier! We voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw wens. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen montageteam. Op garagedeuren krijgt u bij Different Doors 10 jaar all-in garantie!

Bezoek onze website over garagedeuren

Different Doors denkt graag met u mee in het realiseren van uw garagedeur. Lees meer over onze garagedeuren op onze website:

www.differentdoors.nl

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

23 April 2016
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen