Stalen loopdeuren

Different Doors biedt stalen loopdeuren voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De stalen loopdeuren zijn één- of tweevleugelig uit te voeren als branddeur, vluchtdeur of inbraakwerende stalen deur. De sparingsmaat blijft hetzelfde en u kiest zelf het type sparingsblad:

  • Standaard stalen loopdeur: 42mm. dik deurblad
  • Inbraakwerende stalen loopdeur: weerstandsklasse 2, 3 en 4 mogelijk
  • Brandwerende stalen loopdeur: brandwerendheidsduur van 30 / 60 / 90 minuten

Alle stalen deuren voldoen aan de Europese normeringen.

Combinatie van meerdere typen

Meerdere typen stalen loopdeuren combineren in één deur, bijvoorbeeld een loopdeur die zowel inbraak- als brandwerend is? Ook dat is mogelijk. Stalen deuren kunnen volledig naar wens worden uitgevoerd. Dankzij onze maatwerk productie kiest u bovendien zelf de RAL-kleur voor uw deuren.

Uniek bij Different Doors

Different Doors produceert alle bedrijfsdeuren geheel op maat en in eigen beheer. Daardoor bieden we u keuzevrijheid en een optimale kwaliteit voor elke bedrijfshal.

Binnen en buiten
Onze stalen loopdeuren zijn geschikt voor elke situatie, voor binnen en voor buiten.

Diverse typen
De stalen deuren zijn uitvoerbaar als branddeur, vluchtdeur en als inbraakwerende deur.

Europese normen
De deuren voldoen aan de Europese normeringen voor het type deur van uw keuze.

Kleur naar keuze
Dankzij onze maatwerk productie is het mogelijk zelf uw kleur te kiezen.

Service van het hoogste niveau

Different Doors werkt met eigen montageteams en heeft de productie van de deuren in eigen beheer. Daardoor houden we de levertijden kort en waarborgen we optimale kwaliteit. Ook beschikken we over een eigen serviceteam. Wenst u meer informatie en persoonlijk advies over stalen loopdeuren? Neem contact met ons op en onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

23 April 2016
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen