Sectionaaldeuren

In de industriële wereld wordt een sectionaaldeur ook wel een overheaddeur, industriedeur of roldeur genoemd. Different Doors produceert sectionaaldeuren geheel op maat, naar wens passend bij de situatie.

De sectionaaldeuren zijn inbraakwerend, geïsoleerd en dichten goed af. Is optimale isolatie gewenst? Onze sectionaaldeuren zijn niet alleen leverbaar met panelen van 40 millimeter, maar ook uitvoerbaar in 80 mm en 100 mm panelen.

Sectionaaldeuren tot 12 meter breed

Different Doors produceert industriedeuren volledig op maat en tot een breedte van wel 12 meter. Dankzij diverse inbouwmogelijkheden bieden wij sectionaaldeuren voor elke situatie. De minimale inbouwhoogte is slechts 150 millometer. Ook een loopdeur in uw sectionaaldeur is geen probleem. Sectionaaldeuren kunnen worden uitgevoerd met een geïntegreerde loopdeur met een dorpel van slechts twee a drie centimeter hoog.

Uitgebreide keuzevrijheid

Bij aanschaf van een industriële sectionaaldeur heeft u keuze uit diverse panelen (microline, gelijnd, stucco) en 16 standaard kleuren. Daarnaast is het mogelijk uw deur uit te rusten met glassecties naar wens. U heeft daarbij keuze uit diverse glassoorten. Samen met u vormen we de deur passend bij uw wensen.

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors produceert alle bedrijfsdeuren geheel op maat en in eigen beheer. Daardoor bieden we u keuzevrijheid en een optimale kwaliteit voor elke bedrijfshal.

Op maat gemaakt
Alle sectionaaldeuren worden op maat gemaakt, geheel naar wens en passend bij de situatie.

Inbouwopties
Diverse inbouw-mogelijkheden, zelfs met minimale inbouwhoogte van maar 150 mm.

Tot 12 meter breed
Dankzij een breedte tot wel 12 meter hebben wij voor elke situatie een passende deur.

Loopdeuren
De sectionaaldeuren zijn ook uitvoerbaar met geïntegreerde loopdeur met lage dorpel.

Technische specificaties

Onze overheaddeuren zijn geschikt voor elke bedrijfshal: van landbouw en voedingsmiddelenindustrie tot logisitiek en dienstverlening. Neem contact met ons op voor technische specificaties van onze industriedeuren.

Service en kwaliteit van het hoogste niveau

Different Doors werkt met eigen montageteams en heeft de productie van de deuren in eigen beheer. Daardoor houden we de levertijden kort en waarborgen we optimale kwaliteit. Ook beschikken we over een eigen serviceteam. Wenst u meer informatie en persoonlijk advies over industriedeuren? Neem contact met ons op en onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

23 April 2016
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen