Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn uitermate geschikt voor de agrarische sector. We passen ze bijvoorbeeld toe in veestallen, opslagloodsen, werkplaatsen en overige bedrijfshallen. Schuifdeuren zijn onderhoudsvrije deuren bestaande uit 40 millimeter dikke panelen. De deuren zijn bestand tegen een hoge luchtvochtigheid en zuurgraden (ammoniak) en zijn bovendien goed geïsoleerd.

Schuifdeuren in elke stijl

Schuifdeuren zijn uitvoerbaar in dezelfde stijl als uw sectionaaldeuren en loopdeuren. Dat zorgt voor één mooi geheel. U heeft daarbij keuze uit 16 standaardkleuren, diverse panelen zoals microline, stucco of gelijnd, met een horizontale of verticale profilering. Tevens kunnen de deuren worden uitgevoerd met diverse soorten glas.

Different Doors levert schuifdeuren zowel onder als boven rollend, geheel op maat en naar wens van de klant. Wilt u meer informatie over de mogelijke toepassingen van schuifdeuren? Laat het ons weten en wij nemen snel contact met u op!

Uniek bij Different Doors

Different Doors produceert alle bedrijfsdeuren geheel op maat en in eigen beheer. Daardoor bieden we u keuzevrijheid en een optimale kwaliteit voor elke bedrijfshal.

Op maat gemaakt
Alle deuren worden door Different Doors geheel naar wens, op maat geproduceerd.

Agrarische sector
Onze schuifdeuren zijn uitermate geschikt voor de agrarische sector.

Uniforme stijl
Schuifdeuren in dezelfde stijl als andere industrie-deuren voor een uniforme uitstraling.

Deuren met glas
De deuren kunnen desgewenst worden uitgevoerd met diverse soorten glas.

Service van het hoogste niveau

Different Doors levert schuifeuren zowel onder als boven rollend, geheel op maat en naar wens van de klant. We werken met eigen montageteams en hebben de productie van de deuren in eigen beheer. Daardoor houden we de levertijden kort en waarborgen we optimale kwaliteit. Ook beschikken we over een eigen serviceteam. Wenst u meer informatie en persoonlijk advies over schuifdeuren? Neem contact met ons op en onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

23 April 2016
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen