Reparatie en onderhoud

Of bel met ons storingsnummer 0495 470 000

Storingen

Een storing aan uw bedrijfsdeur? Different Doors heeft eigen servicemonteurs die gereed staan om u te helpen. Onze monteurs beschikken niet alleen over kennis van onze eigen deuren, maar hebben ook de vaardigheden om storingen aan andere fabricaten op te lossen. Dus heeft u een probleem met uw industriedeur, ongeacht welk type? Neem contact op met Different Doors.

Reparatie

Een veer gesproken of een paneel beschadigd? Om welk fabricaat het ook gaat, onze monteurs repareren wanneer mogelijk uw bedrijfsdeur direct. Ook voor het vervangen van panelen, motoren, veren, rails e.d. kunt u bij Different Doors snel terecht. Doordat Different Doors produceert in eigen beheer, kunnen we u vaak snel (vaak nog dezelfde dag) van dienst zijn.

Jaarlijks onderhoud

Bedrijfsdeuren dienen volgens de ARBO jaarlijks van onderhoud te worden voorzien. Different Doors verzorgt graag deze jaarlijkse onderhoudsbeurten voor u, middels het afsluiten van een onderhoudscontract. Onze servicemonteur komt één keer per jaar bij u langs om uw deuren te controleren, keuren en van onderhoud te voorzien. Uw deuren blijven zo in optimale conditie.

Uniek bij Different Doors

Different Doors beschikt over een eigen montage-, service- en reparatiedienst. Daardoor kunnen we u voor storingen en onderhoud snel van dienst zijn.

Eigen monteurs
Dankzij onze eigen montage- en servicedienst zijn we u snel en vakkundig van dienst.

Voor elk fabricaat
Ook voor deuren van andere fabricaten kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud.

Eigen productie
Onze eigen productie garandeert deuren en service van optimale kwaliteit.

Jaarlijks onderhoud
De ARBO verplicht jaarlijkse controle en onderhoud. Ook dat verzorgen we graag voor u.

Neem contact op

Neem direct contact op met onze storingsdienst wanneer u onmiddellijk hulp nodig heeft in verband met storingen of reparaties aan uw bedrijfsdeuren of laad- en lossystemen. Wenst u meer informatie over onze onderhoudscontracten of wilt u graag kennismaken met Different Doors? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

23 April 2016
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen