Laad- en lossystemen

Different Doors levert diverse laad- en lossystemen van hoogwaardige kwaliteit. Deze kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast omdat alles maatwerk wordt geproduceerd. Zo zijn het laadvermogen, de lengte, breedte, klaplop of uitschuifbare lip allen aanpasbaar aan uw eisen en wensen. In een persoonlijk adviesgesprek kijken we graag samen met u naar de juiste toepassingen.

Dock levellers

Dock levellers dienen voor een perfecte en veilige aansluiting tussen de laadvloer van de vrachtauto en de vloer van het bedrijfspand. U heeft bij Different Doors een ruime keuze in dock levellers, waardoor we u altijd de juiste oplossing kunnen bieden voor iedere laad- en lossituatie.

Dock shelters

Dock shelters zorgen voor een perfecte afdichting tussen vrachtauto en bedrijfspand. De dock shelters van Different Doors zijn indrukbaar en beschermen tegen regen en wind. Ook voorkomen dock shelters energieverlies en beschadiging van de lading.

Docksluizen

Om ruimte intern te besparen kunt u kiezen voor het toepassen van docksluizen. Een docksluis is een laad- en losdock als voorbouw aan de gevel van een bedrijfspand. Docksluizen kunnen ook naderhand worden toegepast.

Docktoebehoren

Different Doors levert het totale pakket aan laad- en lossystemen. Ook voor dock-toebehoren zoals bumpers, verlichting, verkeerslichten en wieldwingers kunt u uiteraard terecht bij Different Doors.

 

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors produceert alle laad- en lossystemen geheel op maat en in eigen beheer. Daardoor bieden we u keuzevrijheid en een optimale kwaliteit voor elke situatie.

Maatwerk oplossing
Productie in eigen beheer zorgt ervoor dat wij voor elke situatie de juiste oplossing hebben.

Totaalpakket
Niet alleen voor laad- en lossystemen, maar ook voor toebehoren kunt u bij ons terecht.

Robuuste kwaliteit
Hoogwaardige en robuuste kwaliteit voor betrouwbare prestaties voor uw bedrijf.

Persoonlijk advies
Onze adviseur komt graag vrijblijvend met u meekijken voor de juiste oplossing.

Service van het hoogste niveau

Different Doors werkt met eigen montageteams en heeft de productie van de laad- en lossystemen in eigen beheer. Daardoor houden we de levertijden kort en waarborgen we optimale kwaliteit. Ook beschikken we over een eigen serviceteam. Wenst u meer informatie en persoonlijk advies over onze dock levellers en andere systemen? Neem contact met ons op en onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

23 April 2016
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen