Energiebesparende deuren

De nieuwste innovatie van Different Doors betreft de energiebesparende industriedeur. Deze is ontwikkeld voor een optimale klimaatbeheersing in een bedrijfshal. De energiebesparende sectionaaldeur opent op hoge snelheid, enkel tot de benodigde hoogte. Een combinatie van een sectionaaldeur en een snelloopdeur in één, waardoor het niet meer nodig is twee deuren achter elkaar te plaatsen.

Hoe werkt de energiebesparende deur?

De energiebesparende bedrijfsdeur is uitgerust met de allernieuwste radar- en beveiligingssystemen. De deur wordt aangestuurd door een Programmable Logic Controller (PLC). Een radar op de deur meet op voorhand hoe hoog het voertuig is dat de opening zal passeren, waarna de deur tien centimeter hoger dan noodzakelijk zal openen. Dit in tegenstelling tot een normale deur, die ondanks verschillende hoogtes van de voertuigen altijd volledig opent.

Energiebesparing van € 2500,- per jaar!

Met een energiebesparende deur van 5000 x 5000 mm van Different Doors bespaart u al gauw ruim € 2500,- per jaar.

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors produceert alle bedrijfsdeuren geheel op maat en in eigen beheer. Daardoor bieden we u keuzevrijheid en een optimale kwaliteit voor elke bedrijfshal.

Klimaatbeheersing
Energiebesparende deuren helpen u met de klimaatbeheersing van uw bedrijfshal.

Gebruiksgemak
De deur opent zich met hoge snelheid en enkel tot de benodigde hoogte.

Twee in één
Met een sectionaaldeur en snelloopdeur in één heeft u geen twee deuren nodig.

Energiebesparing
Met deze deur bespaart u wel € 2500,- per jaar op uw energiekosten.

Uiterst veilig

De deur opent met een snelheid van 0,7 meter per seconde en gaat direct nadat het voertuig is gepasseerd weer dicht. Omdat de deur met een hoge snelheid open gaat en sluit, is deze uitgerust met een uiterst betrouwbaar veiligheidsscherm. Zodra een object zich bevindt in het veiligheidsscherm zal de deur zich automatisch weer openen.

Service van het hoogste niveau

Different Doors werkt met eigen montageteams en heeft de productie van de deuren in eigen beheer. Daardoor houden we de levertijden kort en waarborgen we optimale kwaliteit. Ook beschikken we over een eigen serviceteam. Wilt u meer weten over onze energiebesparende bedrijfsdeuren of bent u benieuwd of deze deur iets voor u is? Neem contact met ons op en onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

23 April 2016
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen