Energiebesparende deur van Different Doors

ProductPrijs Cranendonck naar de energiebesparende deur van Different Doors!

Different Doors heeft de ProductPrijs van het jaar Cranendonck gewonnen; de prijs voor het meest vernieuwende/innovatieve product van Cranendonck. De nieuwe innovatie van Different Doors betreft de energiebesparende deur, ontwikkeld voor een optimale klimaatbeheersing in een bedrijfshal.

Energiebesparende sectionaaldeur; opent op hoge snelheid, enkel tot benodigde hoogte

De energiebesparende deur is uitgerust met de allernieuwste radar en beveiligingssystemen en wordt aangestuurd door een Programmable Logic Controller (PLC). Een radar op de deur meet op voorhand hoe hoog het voertuig is dat de opening zal passeren, waarna de deur tien centimeter hoger dan noodzakelijk zal openen. Dit in tegenstelling tot een standaard deur die ondanks de verschillende hoogtes van de treffende voertuigen telkens geheel opent.

Een energiebesparende deur (5000 x 5000 mm.) van Different Doors zorgt al voor een energiebesparing van ruim €2500,- per jaar!

Energiebesparende deur - Different Doors

Uitgevoerd met uiterst betrouwbaar veiligheidsscherm

De deur opent met een snelheid van 0,7 meter per seconde en gaat direct nadat het voertuig gepasseerd is weer dicht. Doordat de deur met een hoge snelheid open en dicht gaat, is de deur uitgerust met een uiterst betrouwbaar veiligheidsscherm. Zodra er een object in het veiligheidsscherm bevindt opent de deur weer automatisch.

Product-Prijs-2015

Benieuwd hoe onze energiebesparende deur precies werkt?

Bekijk hier het filmpje:

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000