Branddeuren en brandschermen

Different Doors levert brandwerende overheaddeuren en brandwerende rolschermen. Onze branddeuren en brandschermen zijn uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik en voldoen zowel aan de Nederlandse als de Belgische normeringen. De deuren worden op maat geproduceerd. U heeft zodoende een aantal keuzeopties, waaronder diverse kleuren en inbouwsystemen.

Brandwerende sectionaaldeuren

De brandwerende sectionaaldeuren van Different Doors beschikken over een brandwerendheid van 30, 60 of 90 minuten en zijn in elke situatie toepasbaar. De deuren zijn geschikt als afsluiting van openingen in grote hallen en bedrijfsruimtes. De brandwerende deuren zijn geschikt als zowel binnen- als buitendeur. De deuren worden aangesloten op een brandmeldinstallatie en sluiten automatisch bij brandmelding.

Brandwerende rolschermen

De brandwerende rolschermen beschikken over een brandwerendheid van 30, 60, 120 en 150 minuten. De rolschermen zijn uitermate geschikt om een opening in de wand af te sluiten bij brand. De brandschermen zijn tevens te verwerken in combinatie met een industriedeur.

 

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors produceert alle bedrijfsdeuren geheel op maat en in eigen beheer. Daardoor bieden we u keuzevrijheid en een optimale kwaliteit voor elke bedrijfshal.

Brandwerendheid
Branddeuren en brandschermen met brandwerendheid tot 90 of 150 minuten.

Voor elke inbouwsituatie
Onze maatwerk branddeuren zijn geschikt voor elke inbouwsituatie.

Europese normeringen
De branddeuren en brandschermen voldoen aan de veiligheidseisen.

Kleur naar keuze
Dankzij onze maatwerk aanpak kiest u zelf de kleur van uw deur.

Certificering

De brandwerende overheaddeur is een deur met brandwerendheid van EI1 90 minuten. De brandwerende rolschermen zijn voorzien van een TNO/Efectis rapport volgens de huidige normeringen EN 1634-1 en NEN 6069. Met de Different Doors branddeuren en brandschermen weet u dus zeker dat u kiest voor een deur die aan de juiste normen voldoet.

Service van het hoogste niveau

Different Doors werkt met eigen montageteams en heeft de productie van de deuren in eigen beheer. Daardoor houden we de levertijden kort en waarborgen we optimale kwaliteit. Ook beschikken we over een eigen serviceteam. Wenst u meer informatie en persoonlijk advies over branddeuren? Neem contact met ons op en onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

23 April 2016
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen