Bedrijfsdeuren

Different Doors produceert, levert, monteert en onderhoudt alle typen bedrijfsdeuren, waaronder:

  • Sectionaaldeuren (overheaddeuren)
  • Snelloopdeuren
  • Schuifdeuren
  • Branddeuren
  • Brandschermen
  • Loopdeuren

Onze bedrijfsdeuren worden geheel op maat geproduceerd en zijn van absolute topkwaliteit. Zo beschikken onze deuren standaard over topkwaliteit veren, loopwielen en kogellagers.

Voor elke situatie de juiste oplossing

Bedrijfsdeuren kunnen worden uitgevoerd met verschillende panelen(stucco, microline, gelijnd), met diverse glassecties en zijn beschikbaar in wel zestien standaard kleuren. Zit uw kleur er niet bij dan behoren ook de overige kleuren tot de mogelijkheid. Dankzij productie in eigen beheer beschikt Different Doors over een talrijk aanbod, optimale kwaliteitsbeheersing en korte levertijden.

Onze bedrijfsdeuren kunnen met minimale inbouwruimte worden gemonteerd. Ze zijn uitgerust met krachtige, snelle motoren die zorgen voor het beperken van warmteverlies, reduceren van kosten en verbeteren van werkcomfort. Al onze bedrijfsdeuren worden gemonteerd door onze eigen vakkundige en ervaren montageteams. U krijgt dan ook 1 jaar garantie op onze bedrijfsdeuren.

Reparatie en onderhoud

Naast productie, montage en installatie van bedrijfsdeuren kunt u ook voor reparatie en onderhoud terecht bij Different Doors.

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Wanneer u op zoek bent naar maatwerk bedrijfsdeuren van hoge kwaliteit zijn we u graag van dienst. De unieke kenmerken van onze bedrijfsdeuren:

Elke inbouwsituatie mogelijk
Weinig inbouwruimte of extreem grote deuren? Different Doors maakt elke inbouwsituatie mogelijk.

Energiebesparing
Bespaar energie! De energiebesparende deur opent met hoge snelheid en enkel zo hoog als nodig is voor het passerende object.

Bedrijfsdeuren tot wel 12 meter breed
Different Doors: uw adres voor maatwerk sectionaaldeuren met een breedte tot wel 12 meter.

Service en onderhoud
Onze service en onderhoud, daar kunt u van op aan. Different Doors staat 24 uur per dag voor u klaar.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

23 April 2016
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen