Snelloopdeuren

Snelloopdeuren zijn zowel toepasbaar als binnen- en als buitendeuren. Een snelloopdeur voorkomt tocht, dient ter klimaatbeheersing en ter afsluiting van ruimtes, zoals bijvoorbeeld delen van een magazijn. Snelloopdeuren van Different Doors worden uitgevoerd in RVS en zijn uitermate geschikt voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie.

Snelloopdeuren voor gemak

Een snelloopdeur opent en sluit snel, is eenvoudig bedienbaar en veilig. De snelleid van de deur is naar wens af te stellen en er zijn diverse bedienmogelijkheden, zoals een trekschakelaar, inductielus of handzender.

Op maat geproduceerd

Alle snelloopdeuren van Different Doors worden op maat geproduceerd en zijn in iedere afmeting mogelijk. Daarnaast zijn deze deuren leverbaar in diverse standaardkleuren (blauw, rood, grijs, oranje, geel), in roestvrijstaal en standaard voorzien van een lichtsectie. Naar wens zijn snelloopdeuren uit te voeren met anticrash, wat mogelijke schade beperkt.

Beschikbare types

Different Doors biedt drie types snelloopdeuren:

  • Speed 100: Binnentoepassing, 3500 x 5000 (max. B x max. H)
  • Speed 140: Binnentoepassing, 5000 x 5000 (max. B x max. H)
  • Speed 220: Buitentoepassing, 6000 x 6000 (max. B x max. H)

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors produceert alle bedrijfsdeuren geheel op maat en in eigen beheer. Daardoor bieden we u keuzevrijheid en een optimale kwaliteit voor elke bedrijfshal.

Binnen en buiten
Different Doors produceert snelloopdeuren voor zowel binnen als buiten.

Snelheid afstellen
Snelloopdeuren openen en sluiten snel. Hoe snel, dat bepaalt u zelf.

Bedieningsopties
Diverse bedienings-mogelijkheden: trekschakelaar, radar, inductielus of handzender.

Food industrie
Onze snelloopdeuren zijn heel geschikt voor de voedingsmiddelen-industrie.

Service van het hoogste niveau

Different Doors werkt met eigen montageteams en heeft de productie van de deuren in eigen beheer. Daardoor houden we de levertijden kort en waarborgen we optimale kwaliteit. Ook beschikken we over een eigen serviceteam. Wenst u meer informatie en persoonlijk advies over snelloopdeuren? Neem contact met ons op en onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte
Spreek onze medewerker via de chat

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

DifferentDoors: een aanrader

★★★★★
Ook bij onze tweede keer bouwen hebben wij weer gekozen voor DifferentDoors. De goede kwaliteit deuren in combinatie met een scherpe prijs sprak ons de eerste keer meteen aan. Het contact met Sil hebben wij als prettig ervaren. Verder staat een vakkundig team klaar om voor een goede montage te zorgen. Als er ooit iets aan de hand is, worden we vlot voorzien van service en advies. DifferentDoors: een aanrader. Fam. Hermans Molenschot
- Fam. Hermans
Lees meer ervaringen